GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Bed en breakfast Bergen op Zoom

Bed en breakfast vlak bij Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een bed en breakfast in de buurt van Bergen op Zoom bent u bij Camping de Dassenplas aan het juiste adres. Camping de Dassenplas biedt namelijk diverse accommodaties en faciliteiten voor een overnachting in de prachtige natuur rondom Bergen op Zoom, voorafgegaan door een lekker ontbijt.

Bed en breakfast ten noorden van Bergen op Zoom: een unieke ervaring

Op Camping de Dassenplas bent u natuurlijk altijd welkom met uw eigen caravan, camper, tent of vouwwagen. Ook zijn er diverse accommodaties te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van pipowagens of legertenten? Al onze accommodaties bieden een unieke ervaring waardoor u een verblijf op Camping de Dassenplas niet snel zult vergeten. Ook verzorgt onze camping diverse faciliteiten, waaronder een ontbijtservice. Wanneer u ervoor kiest te overnachten in bijvoorbeeld één van de pipowagens, zorgen wij ervoor dat u de dag goed begint met een vers ontbijt. Een ontbijt bij ons bestaat uit versgebakken broodjes met diverse soorten beleg, een gekookt eitje en versgeperst sap. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons ontbijt indien u met eigen kampeermiddel te gast bent op onze camping. Hierdoor is onze camping, gelegen ten noorden van Bergen op Zoom, een ware bed en breakfast.

Zien we u terug bij onze camping?

Komt u ook langs bij onze bed en breakfast ten noorden van Bergen op Zoom? Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een verblijf op onze camping, of om te reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0165 307774, of het mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.