GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Camperplaatsen Brabant

Camperplaatsen in Brabant

Camping de Dassenplas te Bergen op Zoom beschikt over speciale camperplaatsen, zodat u ook met een camper van een ontspannen vakantie kunt genieten in Brabant. Met in totaal 25 kampeerplaatsen is onze camping een kleinschalige, sfeervolle en knusse camping. De omgeving van onze camping is prachtig en zeer geschikt om te verkennen tijdens een vakantie in eigen land. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker verder.

Boek een van de camperplaatsen en verken de prachtige omgeving van Brabant

Door een van de camperplaatsen op Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom te reserveren, bent u in de gelegenheid om de prachtige omgeving van Brabant te verkennen. Onze camping ligt dichtbij diverse plaatsen zoals Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen. Geniet van weidse uitzichten, prachtige wandel- en fietsroutes en gezellige cafés. Ook de hoge zandrug, de Brabantse Wal genaamd, is een prachtig gebied om te verkennen tijdens een verblijf op een van de camperplaatsen. Bewonder de verschillende plant- en diersoorten, proef de asperges en aardbeien of kom therapeutisch paardrijden door de natuur. Benieuwd naar de faciliteiten die aanwezig zijn bij Camping de Dassenplas? Bekijk snel onze website.

Neem contact met ons op en reserveer een camperplaats

Wanneer u gebruik wilt maken van onze camperplaatsen in Brabant, doet u er goed aan om voorafgaand aan uw verblijf een reservering te plaatsen. Dit doet u eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0165 – 307 774 en via ons mobiele nummer 06-50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.