GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Fietsen Bergen op Zoom

Fietsen in Bergen op Zoom

Bij een verblijf op Camping de Dassenplas zijn er diverse mogelijkheden om te fietsen in de omgeving van Bergen op Zoom. Of u nu graag in de natuur fietst of graag op de fiets langs dorpen en steden gaat, alles is mogelijk vanuit Camping de Dassenplas.

Veel routes mogelijk om te fietsen in omgeving Bergen op Zoom

Camping de Dassenplas ligt op de rand van de Brabantse Wal, een hoge zandrug die van Ossendrecht tot Steenbergen loopt. Dit prachtige natuurgebied, dat ten noorden van Bergen op Zoom ligt, omvat verschillende mooie routes om te fietsen en wandelen, maar ook om te paard te verkennen. Vlak bij de camping, op een afstand van 200 meter loopt een knopenroute. Vanuit dit knooppunt zijn er diverse fietsroutes mogelijk. U kunt ook rustig vissen in het domein van onze SVR-camping.Ook voor wie liever op de fiets naar een stad of dorp gaat zijn er talloze opties. Zo liggen gemeenten als Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen op een steenworp afstand van de camping, waardoor ze goed op de fiets bereikbaar zijn. Bergen op Zoom is één van de mooiste steden in de omgeving en het is dan ook een aanrader om hier een keer heen te fietsen als u op de camping verblijft.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In de omgeving van Camping de Dassenplas, bij Bergen op Zoom kunt u altijd wel een mooie route fietsen. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een verblijf op de camping of een reservatie wilt maken, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.