GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Boerencamping West-Brabant

Boerencamping West-Brabant

Camping de Dassenplas is een sfeervolle boerencamping gelegen in Bergen op Zoom in West-Brabant. De camping heeft 25 staplaatsen, wat ervoor zorgt dat het een kleine en doorgaans rustige camping is. Dit betekent dat deze boerencamping in West-Brabant vooral aantrekkelijk is voor jong en oud. We hebben namelijk ook genoeg te doen voor onze kleine gasten.

Boerencamping op unieke en prachtige locatie in West-Brabant

Onze boerencamping Camping de Dassenplas ligt ten noorden van Bergen op Zoom op de rand van de Brabantse Wal die ook wel Halsters Laag wordt genoemd. De grotere gemeenten Bergen op Zoom, Halsteren, Roosendaal en Steenbergen liggen op slechts een steenworp afstand van de boerencamping en zijn dus eenvoudig per fiets bereikbaar. Vooral Bergen op Zoom is een mooie stad in de omgeving. Het is een middeleeuwse vestingstad met het predicaat ‘mooiste stad van Nederland’.

Aan de overkant van de beek naast Camping de Dassenplas loopt het Floris de Vijfde pad. Dit is een pad dat begint in Amsterdam en eindigt in Bergen op Zoom. Ook voor wie van fietsen houdt, biedt de omgeving van deze boerencamping in West-Brabant diverse mogelijkheden. Dit komt omdat Camping de Dassenplas vlak bij een knopenroute loopt. Zo verkent u met gemak vanuit onze SVR-boerencamping alle troeven die Brabant te bieden heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een verblijf op de camping?

Zou u graag willen verblijven op een gezellige boerencamping in Bergen op Zoom, te West-Brabant? Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een verblijf of om te reserveren, neemt u telefonisch contact met ons op. Dit doet u via het nummer 0165 307774 of het mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas