GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Rustige camping Brabant

Rustige camping West-Brabant

Als u op zoek bent naar een kleine en rustige camping gelegen in de natuur van West-Brabant moet u bij Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom zijn. Vanwege de rust op de camping zijn er vooral veel ouderen die ons bezoeken, maar uiteraard zijn kinderen bij ons ook van harte welkom. Ook voor hen is er genoeg te beleven.

Rustige camping gelegen in de prachtige natuur van West-Brabant

Camping de Dassenplas ligt op een rustige locatie in West-Brabant verscholen, in de natuur van de Brabantse Wal. Hierdoor is het echt een oase van rust rondom de camping. De natuurrijke omgeving biedt diverse routes om te wandelen, fietsen en zelfs paardrijden, waarlangs u bijzondere planten- en diersoorten ziet. Toch ligt de camping ook op slechts een steenworp afstand van verschillende Brabantse dorpen en steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen waardoor er altijd wel iets leuks te doen is in de buurt. Vooral Bergen op Zoom is een erg mooie stad om te bezoeken. Bergen op Zoom is namelijk een middeleeuwse vestingstad met het predicaat ‘mooiste stad van Nederland’. Zoals u ziet is er ondanks de rustige omgeving genoeg te beleven bij onze rustige SVR camping in West-Brabant.

Zien we u terug op onze camping?

Natuurlijk vinden we het leuk als u gezellig langskomt op Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom. Voor meer informatie over de mogelijkheden op onze camping, zoals zelfs een heerlijke ontbijtservice, of om een plaats te reserveren kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas