GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Rustige camping Brabant

Als u op zoek bent naar een kleine en rustige camping gelegen in de natuur van Brabant moet u bij Camping de Dassenplas zijn. Vanwege de rust op de camping zijn er vooral veel ouderen die ons bezoeken, maar uiteraard zijn kinderen bij ons ook van harte welkom. Ook voor hen is er genoeg te beleven.

Rustige camping gelegen in de prachtige natuur van Brabant

Camping de Dassenplas in Brabant ligt op een rustige locatie verscholen in de natuur van de Brabantse Wal waardoor het echt een oase van rust is rondom de camping. Deze natuurrijke omgeving biedt diverse routes om te wandelen, fietsen en zelfs paardrijden, waarlangs u bijzondere planten- en diersoorten ziet. Toch ligt de camping ook op slechts een steenworp afstand van verschillende Brabantse dorpen en steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen waardoor er altijd wel iets leuks te doen is in de buurt. Vooral Bergen op Zoom is een erg mooie stad om te bezoeken. Bergen op Zoom is namelijk een middeleeuwse vestingstad met het predicaat ‘mooiste stad van Nederland’. Zoals u ziet is er ondanks de rustige omgeving van Camping de Dassenplas in de natuur van Brabant toch genoeg te beleven.

Zien we u terug op Camping de Dassenplas?

Natuurlijk vinden we het leuk als u gezellig langskomt op Camping de Dassenplas. Voor meer informatie over de mogelijkheden op onze camping, of om een plaats te reserveren kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen
Zomerseizoen:
31 maart 2017 t/m 29 okt 2017
Winterseizoen:
29 okt 2017 t/m 31 maart 2018
Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.