GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » SVR camping Brabant

SVR camping Brabant

Camping de Dassenberg is een SVR camping gelegen in de prachtige natuur van Brabant. Bij Stichting Vrije Recreatie kunt u kamperen bij een boer. Dit betekent een vakantie zonder toeters of bellen en is zowel leuk voor gezinnen met kinderen als voor echtparen zonder kinderen. Op Camping de Dassenplas kunt u als lid van de SVR profiteren van gunstige tarieven, waardoor u voordelig kunt genieten van de mooie natuur van Brabant.

Op zoek naar een SVR camping in de natuur van Brabant?

Camping de Dassenplas, gelegen in een prachtige omgeving in Brabant, is aangesloten bij de SVR. Dit betekent echter niet dat alleen SVR leden bij ons kunnen kamperen. Indien u geen lid bent van de SVR kunt u dat bij Camping de Dassenplas, gelegen in Brabant, direct worden. Wanneer u geen lid wilt worden van de Stichting Vrije Recreatie wordt per dag €5,- extra gerekend per kampeerplaats. Lid worden van Stichting Vrije Recreatie kan al vanaf €10,- per jaar.

Kom gezellig langs!

Of u nu lid bent van de SVR of niet, we vinden het altijd leuk als u langskomt bij Camping de Dassenplas in Brabant. Kom hier de rust opzoeken in zowel de zomertijd als de winterdagen. Voor meer informatie over de mogelijkheden op de camping, of om een plaats te reserveren, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0165 307774 of via ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas