GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Minicamping Brabant

Minicamping in West-Brabant

Bent u op zoek naar een minicamping gelegen in West-Brabant? Dan is Camping de Dassenberg de plaats waar u moet zijn. Met slechts 25 eenheden om te kamperen is Camping de Dassenberg een kleine maar sfeervolle minicamping, gelegen in West-Brabant. De camping ligt midden in de natuur, maar toch ook dichtbij verschillende steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen.

Sfeervolle minicamping op een prachtige locatie in West-Brabant

Verscholen in de natuur van de Brabantse Wal ligt Camping de Dassenplas. U kunt er prima fietsen, wandelen en zelfs paardrijden langs routes waar u bijzondere plant- en diersoorten ziet. Zo ligt er naast de camping een prachtig wandelpad dat ‘het natte laarzen pad’ wordt genoemd. Hier kunt u echt door de natuur lopen waar de koeien gewoon loslopen. De camping wordt ook vaak als uitvalbasis gebruikt voor de laatste etappes van het Floris de vijfde pad dat helemaal van Amsterdam naar Bergen op Zoom loopt. Op deze minicamping ervaart u West-Brabant op zijn best. Op de camping kunt u ook een aantal oldtimers huren (Lomax, Mehari en 2CV) waarmee u een prachtige route kunt rijden waarvan vertrek en aankomst op de camping zijn. Camping de Dassenplas biedt zelfs een aantal extra services aan zoals ontbijt service, koffie, thee, koeken, ijsjes en verse eitjes van eigen kippen. Kortom; onze camping is ideaal voor bijvoorbeeld een verwendag met vriendinnen of voor een nachtje weg met activiteit.

Reserveer direct een plaats op onze camping

Natuurlijk zien wij u graag terug op onze minicamping, gelegen in de mooie natuur van West-Brabant. Voor meer informatie over de mogelijkheden om op onze camping te verblijven of om te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen met ons via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas