GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Paarden coaching Bergen op Zoom

Paarden en coaching in Bergen op Zoom

Bent u al bekend met paarden coaching of paardentherapie bij ons in Bergen op Zoom? Wanneer u Camping de Dassenplas bezoekt, laten we u hier graag mee kennismaken. Bij paarden coaching bij ons in Bergen op Zoom worden paarden als hulpmiddel voor mensen ingezet, oftewel als vorm van therapie. Tijdens deze coaching wordt beroep gedaan op de natuur van het paard als vluchtdier. Een paard is constant bezig met het observeren van de nabije omgeving. Dankzij hun sterke zintuigen zijn paarden zeer gevoelige dieren. U zult dit tijdens de therapie of coaching met onze paarden te Bergen op Zoom zeker ervaren.

Neem deel aan paarden coaching op onze camping in Bergen op Zoom

Bij Camping de Dassenplas geeft Elly van de Riet, als systemisch paardencoach, de therapie met paarden aan onze gasten. Elly heeft een speciaal talent en dit komt zeer goed van pas wanneer er wordt gewerkt met paarden. Zij is net als de paarden zeer intuïtief en invoelend. Tijdens coaching met paarden op onze camping in Bergen op Zoom worden denken en voelen met elkaar in verbinding gebracht. Een paard spiegelt namelijk uw emotie. Daardoor kan achterhaald worden, bijvoorbeeld als het paard onrustig wordt, wat er in uw hoofd omgaat. Ontdek het grote effect van deze manier van coaching wanneer u verblijft op onze gezellige, gastvrije boerencamping.

Naast paardentherapie biedt onze camping te Bergen op Zoom nog veel meer mogelijkheden

Onze camping bestaat uit 25 plaatsen en is daarmee zeer kleinschalig. Er is genoeg te beleven voor de allerkleinsten, waardoor onze camping zeer geschikt is voor jong en oud. De omgeving leent zich perfect voor sportieve, ontspannende en gezellige activiteiten. Denk aan uitgaan en shoppen in Bergen op Zoom, een stad waar ook veel evenementen plaatsvinden, maar ook fietsen en wandelen op de Brabantse Wal. Combineer uw favoriete activiteiten met onze therapie en coaching met paarden en beleef een onvergetelijk verblijf, in bijvoorbeeld een pipowagen, in Bergen op Zoom!

Reserveer een plek

Wilt u graag een keer verblijven op onze camping in Bergen op Zoom en kennismaken met paarden coaching? Wij ontvangen u graag binnenkort bij Camping de Dassenplas. Reserveer een plaats nog voordat u op vakantie gaat, zodat wij u voldoende ruimte kunnen garanderen. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 0165 – 307 774 of 06-50577325. Ook kunt u met vragen – bijvoorbeeld over paardentherapie, de faciliteiten en activiteiten – bij ons in Bergen op Zoom terecht via deze telefoonnummers.

Seizoenen

Zomerseizoen: 30 Maart 2024 t/m 27 Oktober 2024

Winterseizoen: 27 Oktober 2024 t/m 29 Maart 2025

Neem vrijblijvend contact op!
Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Camping Dassenplas