GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Paarden coaching

Bent u al bekend met paardencoaching of paardentherapie? Wanneer u Camping de Dassenplas bezoekt, laten we u graag hiermee kennismaken. Bij paardencoaching worden paarden als hulpmiddel voor mensen ingezet, oftewel als vorm van therapie. Tijdens deze coaching wordt beroep gedaan op de natuur van het paard als vluchtdier. Een paard is constant bezig met het observeren van de nabije omgeving. Dankzij hun sterke zintuigen zijn paarden zeer gevoelige dieren. U zult dit tijdens de therapie of coaching met paarden zeker ervaren.

Neem deel aan paardencoaching op onze camping

Bij Camping de Dassenplas geeft Elly van de Riet, als systemisch paardencoach, de therapie met paarden aan onze gasten. Elly heeft een speciaal talent en dit komt zeer goed van pas wanneer er wordt gewerkt met paarden. Zij is net als de paarden zeer intuïtief en invoelend. Tijdens coaching met paarden worden denken en voelen met elkaar in verbinding gebracht. Een paard spiegelt namelijk jouw emotie. Daardoor kan achterhaald worden, bijvoorbeeld als het paard onrustig wordt, wat er in jouw hoofd omgaat. Ontdek het grote effect van deze manier van coaching wanneer u verblijft op onze gezellige, gastvrije boerencamping.

Naast paardentherapie biedt onze camping nog veel meer mogelijkheden

Onze camping bestaat uit 25 plaatsen en is daarmee zeer kleinschalig. Er is genoeg te beleven voor de allerkleinsten, waardoor onze camping zeer geschikt is voor jong en oud. De omgeving leent zich perfect voor sportieve, ontspannende en gezellige activiteiten. Denk aan uitgaan en shoppen in Bergen op Zoom, een stad waar ook veel evenementen plaatsvinden, maar ook fietsen en wandelen op de Brabantse Wal. Combineer uw favoriete activiteiten met onze therapie en coaching met paarden en beleef een onvergetelijk verblijf!

Reserveer een plek

Wilt u graag een keer verblijven op onze camping en kennismaken met paardencoaching? Wij ontvangen u graag binnenkort bij Camping de Dassenplas. Reserveer een plaats nog voordat u op vakantie gaat, zodat wij u voldoende ruimte kunnen garanderen. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 0165 – 307 774 of 06-50577325. Ook kunt u met vragen – bijvoorbeeld over paardentherapie, de faciliteiten en activiteiten – bij ons terecht via dit nummer.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.