GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Paarden coaching

Bent u al bekend met paarden coaching? Wanneer u Camping de Dassenplas bezoekt, brengen wij u hier graag mee in aanmerking. Bij paarden coaching worden paarden als hulpmiddel voor mensen ingezet. Tijdens deze coaching wordt beroep gedaan op de natuur van het paard als vluchtdier. Een paard is constant bezig met het observeren van de nabije omgeving. Dankzij de sterke zintuigen zijn paarden zeer gevoelige dieren.

Neem deel aan paarden coaching op onze camping

Bij Camping de Dassenplas geeft Elly van de Riet, als systemisch paardencoach, paarden coaching. Elly heeft een speciaal talent en dit komt zeer goed van pas wanneer er wordt gewerkt met paarden. Zij is net als de paarden zeer intuïtief en zeer invoelend. Tijdens paarden coaching worden denken en voelen met elkaar in verbinding gebracht. Een paard spiegelt jouw emotie. Daardoor kan achterhaalt worden, bijvoorbeeld als het paard onrustig wordt, wat er in jouw hoofd omgaat. Ontdek het grote effect van deze manier van coaching wanneer u verblijft op onze gezellige boerencamping. Onze camping bestaat uit 25 plaatsen en is daarmee zeer kleinschalig. Er is genoeg te beleven voor de allerkleinsten waardoor onze camping zeer geschikt is voor jong en oud.

Reserveer een plek

Wilt u graag een keer verblijven op onze camping en kennismaken met paarden coaching? Wij ontvangen u graag. Reserveer een plaats nog voordat u op vakantie gaat, zodat wij u voldoende ruimte kunnen garanderen. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 0165 – 307 774 of 06-50577325. Ook kunt u met vragen terecht via dit nummer.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.