GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Paardentherapie depressie Bergen op Zoom

Paardentherapie bij depressie te Bergen op Zoom

Bij Camping de Dassenplas kunt u paardentherapie volgen tijdens uw verblijf in Bergen op Zoom, die helpt tegen bijvoorbeeld angsten en depressie. Misschien heeft u er wel eens van gehoord, maar het is goed mogelijk dat dit nieuw voor u is. Op onze camping laten we u – tijdens uw ontspannende verblijf – graag kennismaken met deze vorm van therapie. Lees verder en ontdek hoe paardentherapie kan helpen tegen angsten, depressies en andere psychische klachten en hoe wij dit toepassen op onze camping in Bergen op Zoom.

Onze paardentherapie bij depressie gegeven door een specialist in Bergen op Zoom

Bij paardentherapie, oftewel paarden coaching, worden paarden als hulpmiddel voor mensen ingezet. Er wordt beroep gedaan op de natuur van het paard als vluchtdier, wat betekent dat paarden constant met hun omgeving bezig zijn. De sterke zintuigen maken het dier heel gevoelig. Elly van de Riet, onze systemisch paardencoach, laat zien dat met paardentherapie uw gedachtes en gevoelens duidelijker worden. Paardentherapie bij ons in Bergen op Zoom helpt bij het behandelen van een depressie door zelfinzicht te creëren en men aan te sporen 100% in het moment te leven, op een ontspannende en ongedwongen manier.

Een rustige sfeer in een ideale omgeving

Op onze locatie in Bergen op Zoom leggen wij u graag meer uit over paardentherapie als middel tegen psychische klachten zoals een depressie of bepaalde angst. Onze camping biedt ruimte voor 25 kampeerplekken en creëert zo een kleinschalige omgeving, met alle nodige faciliteiten in de buurt. Doordat wij een SVR-camping zijn, verblijft u in een rustige en gastvrije sfeer tegen voordelige tarieven. Ontdek ook de mooie omgeving tijdens uw verblijf, die veel verschillende soorten activiteiten te bieden heeft! Reserveer nu online of bel naar 0165 307774 of 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas