GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Camperplaats Bergen op Zoom

Camperplaats Bergen op Zoom

Voor een camperplaats in de buurt van Bergen op Zoom moet u bij Camping de Dassenplas zijn. Met 25 kampeerplaatsen is onze camping een knusse en sfeervolle camping in een prachtige omgeving. Vanwege de rustige omgeving en sfeer van Camping de Dassenplas is het er vooral aantrekkelijk voor ouderen. Dit betekent natuurlijk niet dat kinderen niet welkom zijn. Een vakantie doorgebracht op de camperplaats van Camping de Dassenplas ten noorden van Bergen op Zoom is een leuke ervaring voor zowel jong als oud.

Bij ons kunt u terecht voor een camperplaats in de omgeving van Bergen op Zoom!

U bent op onze camping van harte welkom met uw caravan, camper, vouwwagen of tent. Ook is het mogelijk om daarbij een bijzettent en elektriciteit te boeken. U kunt zowel voor een heel seizoen als voor enkele nachten op onze camping verblijven. Zelfs in de winter bent u welkom op onze camping. In de omgeving is het hele jaar door genoeg te doen. Zo liggen plaatsen als Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen op een steenworp afstand van de camping. Ook zijn er veel mooie fietsroutes in de buurt. Hierdoor hoeft u zich geen minuut te vervelen bij een verblijf op Camping de Dassenplas!

Komt u gezellig langs met u camper?

Voor meer informatie over onze camperplaatsen, of om een camperplaats te reserveren op onze camping ten noorden van Bergen op Zoom kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0165 307774 of het mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.