GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Kamperen Brabant

Kamperen in Brabant

Op Camping de Dassenplas kunt u kamperen in een prachtige omgeving in Brabant. Met slechts 25 eenheden is Camping de Dassenplas een kleine en rustige camping in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom om op onze camping in het westen van Brabant te komen kamperen met uw caravan, camper, tent of vouwwagen. Ook zijn er mogelijkheden tot het huren van onder andere een pipowagen.

Kamperen op een rustige camping in het westen van Brabant

Kamperen op Camping de Dassenplas in Brabant betekent in eerste instantie rust. Toch is er veel te doen op en om onze camping. Zo kunt u in het water naast de camping een hengeltje uitgooien. Op zomerse dagen wordt hier ook gezwommen, door zowel de kampeerders op de camping als de lokale bevolking. Voor wie van fietsen houdt zijn in de buurt van de camping talloze fietsroutes door prachtige natuur. Ook liggen grote plaatsen zoals Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren en Steenbergen op een steenworp afstand van de camping. Hierdoor kunt u naast het kamperen op onze rustige camping ook de steden en dorpen van het westen van Brabant bezoeken. Zoals u ziet is er altijd wel wat te beleven in de omgeving van Camping de Dassenplas.

Komt u ook kamperen in Brabant?

Natuurlijk vinden wij het altijd leuk als u bij ons langskomt. Voor meer informatie over de mogelijkheden om op onze camping te verblijven of om te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen met ons via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.