GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Verwendag vriendinnen Brabant

Verwendag met vriendinnen in Brabant

Wat dacht u van een verwendag in Bergen op Zoom met vriendinnen op Camping de Dassenplas te Brabant? Kamperen kan heel leuk zijn, zeker wanneer er ontzettend veel in de omgeving te doen is! Houdt uw groep van de stad met gezellig terrassen, shoppen en uitgaan? Of kiezen jullie voor een sportieve activiteit? Het kan allemaal in de buurt van onze camping, waar u gezellig ’s avonds kunt genieten van de rust en natuur om u heen.

Een verwendag met vriendinnen in Brabant zoals u het wilt

Niet alleen is Camping de Dassenplas ideaal om te verblijven met vrienden en vriendinnen, maar ook de omgeving biedt vele mogelijkheden. In de buurt ligt een van de meest sfeervolle steden van Brabant, Bergen op Zoom, waar u uw verwendag met vriendinnen kunt invullen met shoppen en heerlijk eten en drinken. De Brabantse Wal leent zich perfect voor een wandel- of fietstocht, alsook in Steenbergen en omgeving. Op onze minicamping kunt u paardencoaching volgen, een goede manier om uzelf beter te leren kennen door middel van contact met deze bijzondere dieren.

Bezoek onze SVR-camping tegen voordelige tarieven

Onze camping te Brabant is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR), waardoor u tegen scherpe tarieven een verwendag en verblijf met vriendinnen kunt organiseren. Reserveer eenvoudig online of bel naar 0165 307774 of 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas