GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Camping Roosendaal

Camping Roosendaal

Camping de Dassenplas is een unieke en sfeervolle camping in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal. Op deze camping kunt u terecht met uw eigen camper, tent of caravan, maar ook kunt u er een accommodatie huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pipowagen of een tipitent? De mogelijkheden zijn eindeloos op Camping de Dassenplas, niet ver uit de buurt van Roosendaal gelegen.

Gezellige camping met een rustige omgeving in de buurt van Roosendaal

Camping de Dassenplas ligt op de rand van de Brabantse Wal, die ook wel het Halsters Laag wordt genoemd. De Brabantse wal is een hoge zandrug die loopt van ongeveer Ossendrecht tot Steenbergen. In de omgeving zijn talloze activiteiten mogelijk, waaronder wandelen, fietsen en paardrijden. Ook bent u vanuit de camping zo in verschillende grote gemeentes zoals Roosendaal, Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen. Zoals u ziet biedt de omgeving van Camping de Dassenplas, gelegen nabij Roosendaal, voor ieder wat wils.

Komt u ook kamperen op Camping de Dassenplas?

Natuurlijk vinden wij het altijd leuk als u bij ons langskomt om uw vakantie door te brengen op de boerenbuiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden om op onze camping te verblijven of om te reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0165 307774 of het mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas