GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Kindercoaching met paarden Bergen op Zoom

Kindercoaching met paarden in Bergen op Zoom

Wanneer uw kind kampt met psychische problemen of andere mentale klachten is kindercoaching met paarden bij ons in Bergen op Zoom zeker een aanrader. Paardentherapie op onze locatie in Bergen op Zoom heeft op zowel een volwassene als een kind een positieve invloed. Bovendien biedt onze specialist in paardencoaching te Bergen op Zoom, Elly van de Riet, ook coaching aan die specifiek gericht is op kinderen. In combinatie met een verblijf op onze gezellige Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom, die aangesloten is bij de Stichting Vrije Recreatie, kan uw kind ontdekken hoe paardentherapie kan helpen bij angst en somberheid.

Hoe werkt onze kindercoaching met paarden in Bergen op Zoom?

Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom is ook geschikt voor een leuke tijd voor kinderen, en daar kan paardencoaching deel van uitmaken. Kindercoaching met paarden bij ons in Bergen op Zoom is bedoeld om meer inzicht te geven in hoe een kind denkt en voelt op een bepaald moment, waar paardentherapie ook in het algemeen op gericht is. Deze vorm van therapie zorgt ervoor dat een persoon, die in contact komt met paarden, zich gaat herkennen in hoe een paard zich gedraagt. Met andere woorden; het gedrag spiegelt wat voortvloeit uit de natuurlijke gevoeligheid van het dier. Wat onze paardencoaching in Bergen op Zoom juist zo effectief maakt, is dat paarden kinderen vaak erg aanspreken – soms meer dan een menselijke therapeut– wat van kindercoaching met paarden juist een zeer effectief hulpmiddel maakt.

De activiteiten rondom onze kampeerplaats in Bergen op Zoom naast paardentherapie voor uw kind

Paardentherapie is natuurlijk niet het enige wat geschikt is voor uw kind tijdens uw verblijf op onze camping in Bergen op Zoom. De omgeving van Camping de Dassenplas is ideaal om er eens goed op uit te gaan. Bezoek eens de bruisende stad Bergen op Zoom voor een hapje en een drankje, of wanneer er een leuk evenement wordt georganiseerd. In Steenbergen en op de Brabantse Wal geniet u volop van de mooie natuur tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Wij geven graag tips!

Een kleinschalige maar complete camping

Omdat u verblijft op het land van een boer, kunt u tegen lage tarieven in een mooie omgeving slapen. Dit betekent niet dat u zonder noodzakelijke faciliteiten en voorzieningen komt te zitten, want deze zijn ruimschoots aanwezig. Ook kunt u kiezen voor elektriciteit en een parkeerplaats voor uw auto. Reserveer direct online uw plek op onze camping. Bel ons via 0165 307774 of via ons mobiele nummer 06 50577325 en vraag naar de mogelijkheden voor uw verblijf. Ook kunt u uiteraard meteen bij ons informeren naar paardencoaching voor kinderen te Bergen op Zoom.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas