GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Nachtje weg met activiteit Brabant

Nachtje weg met activiteit in Brabant

Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom biedt de perfecte gelegenheid voor een nachtje weg in combinatie met een leuke activiteit in Brabant. Terwijl de camping op een rustige plek ligt, ligt de bruisende, historische stad Bergen op Zoom niet ver van ons vandaan. Deze stad is met de fiets bereikbaar en biedt verschillende mogelijkheden voor een nachtje weg met bijvoorbeeld een uitgaansactiviteit. Uiteraard vindt u in de buurt van onze camping nog veel meer om er een ontspannend of sportief verblijf van te maken!

Kies voor een nachtje weg op een SVR-camping met overdag een leuke activiteit in Brabant

Onze camping is een zogenaamde SVR-camping, oftewel een camping die aangesloten is bij de Stichting Vrije Recreatie. U verblijft tegen gunstige tarieven bij een boer die alle nodige faciliteiten biedt, zonder gedoe. SVR-leden kunnen nóg voordeliger bij Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom verblijven en een leuk nachtje weg met een onvergetelijke actieve of juist rustige activiteit beleven in Brabant. Wanneer er activiteiten in de buurt te doen zijn, met name in Bergen op Zoom, is het altijd gezellig op onze camping. Wij nodigen u graag uit!

Probeer ook paardencoaching

Heeft u interesse in een originele activiteit in Brabant wanneer u kiest voor een nachtje weg? Dan bieden wij ook paardencoaching aan; een geweldige ervaring die u meer inzicht geeft in hoe u denkt en voelt. Uiteraard vertellen we u hier graag meer over. Bel ons via 0165 307774 of via ons mobiele nummer 06 50577325 en vraag naar de mogelijkheden voor een nachtje weg met activiteit. U kunt ook direct online reserveren.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas