GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » SVR camping met viswater

SVR camping met viswater

Camping de Dassenplas is een SVR camping met viswater. Bent u een visliefhebber en wilt u er even tussenuit voor een rustige vakantie? Dan zit u bij ons helemaal goed. U zit middenin de prachtige omgeving van Brabant. Ga op ontdekkingstocht, fiets verschillende routes door de omgeving en ga vissen in de Dassenplas.

Kom tot rust op een SVR camping met viswater

Onze camping heeft een zeer rustige ligging en is daarom vooral aantrekkelijk voor ouderen. Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom. Naast dat onze SVR camping de mogelijkheid biedt tot vissen, kunt u hier ook rustig zwemmen, varen of jeux-de-boulles spelen.

Na het vissen relaxen in de unieke overnachtingsmogelijkheden

Nadat u een ochtend of dag op onze SVR camping met viswater heeft gevist, wilt u in de avond heerlijk tot rust komen. Dit kan in een van onze unieke pipowagens. Beide overnachtingsmogelijkheden zijn geschikt voor twee personen. Helemaal back to basic en knus en gezellig aangekleed, dat is wat u kunt verwachten. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf uw kampeerspullen mee te nemen.

Reserveer eenvoudig via de website

Komt u binnenkort ook bij onze SVR camping met viswater langs? U reserveert heel eenvoudig via de website door het formulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Bel dan naar 0165 307774 of 06 5057 7325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas