GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Kamperen in pipowagen

Heeft u altijd al eens willen kamperen in een echte pipowagen of tipitent? Bij Camping de Dassenplas is het mogelijk. Bij ons kunt u niet alleen kamperen in uw eigen caravan of tent, er zijn ook diverse opties om een unieke accommodatie te huren.

Kom bij ons gezellig kamperen in een echte pipowagen

Camping de Dassenplas biedt unieke faciliteiten die het gehele jaar door te huur zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Pipowagens
  • Tipitenten
  • Huifkar

Op Camping de Dassenplas kunt u voor een originele ervaring komen kamperen in een knus en gezellig aangeklede pipowagen. De pipowagen is voorzien van een riant bed, tafel en stoelen en wat opbergruimte. U gaat dus echt back to basic in een romantische omgeving en sfeer wanneer u bij ons komt kamperen in een pipowagen. Ook is er als u bij ons komt kamperen ruimte voor een bijzettent bij de pipowagen.

Uniek kamperen in een tipitent

Ook kunt u op Camping de Dassenplas het unieke kamperen beleven in een tipitent. Onze tipitenten zijn voorzien van een houtkachel zodat u zelfs de kille avonden warmpjes doorkomt. Dit betekent dat u ook in koudere tijden kunt kamperen op onze camping. Om helemaal in de sfeer te blijven kunt u koken of barbecueën op een houtkachel buiten de tipitent of op de buitenkeuken. Kamperen bij ons in één van de tipitenten betekent een aparte en speciale beleving in een prachtige omgeving.

 

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.