GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home ยป Kamperen in pipowagen

Kamperen in een pipowagen in West-Brabant

Heeft u altijd al eens willen kamperen in een echte pipowagen in West-Brabant? Bij Camping de Dassenplas in Bergen op Zoom is het mogelijk. Op onze gastvrije camping in Brabant kunt u niet alleen kamperen in uw eigen caravan of tent, er zijn ook diverse opties om een unieke accommodatie, zoals een pipowagen, te huren.

Kom gezellig kamperen in een echte pipowagen in West-Brabant

Camping de Dassenplas biedt unieke faciliteiten die het gehele jaar door te huur zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van pipowagens of legertenten? Op onze camping in West-Brabant kunt u voor een originele ervaring komen kamperen in een knus en gezellig aangeklede pipowagen. Deze pipowagen is voorzien van een riant bed, tafel en stoelen en wat opbergruimte. U gaat dus echt back-to-basics in een romantische omgeving en sfeer, wanneer u bij ons in West-Brabant komt kamperen in een pipowagen. Iedereen die op onze camping in Brabant een verblijf in een pipowagen reserveert, krijgt bovendien voldoende ruimte voor een bijzettent.

Een ruime legertent voor grotere groepen

Onze legertent biedt ruimte voor grotere groepen en is zowel te huren voor een middag of avond als voor een overnachting op onze unieke locatie in Bergen op Zoom. Onze legertent kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een barbecue, slaapfeestje of workshop. Of u nu een pipowagen of een legertent wilt huren: wij zien u graag terug bij ons op Camping de Dassenplas in Brabant. Voor meer informatie over de mogelijkheden of om te reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0165 307774 of ons mobiele nummer 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas