GASTVRIJ

PRACHTIGE NATUUR

RUIME STAANPLAATSEN

Home » Wintercamping Brabant

Wintercamping Brabant

Kom heerlijk tot rust op de wintercamping in Brabant. Camping de Dassenplas ligt midden in de prachtige natuur, er bestaat zelfs een mogelijkheid om te vissen. Ook in het koude seizoen is winterkamperen bij de boer een hele ervaring. Houdt u van rust, ruimte en bent u graag actief? Dan gaat u gegarandeerd een geweldige vakantie beleven.

Diverse fietsroutes mogelijk als u op de wintercamping in Brabant staat

Gaat u graag winterkamperen bij de boer? Als u langskomt bij Camping de Dassenplas gaat u er lekker op uit met de fiets. Vanuit de camping zijn er namelijk verschillende fietsroutes mogelijk. Zo kunt u op een rustgevende manier Brabant verkennen. Fiets over het Floris de Vijfde pad, ga langs Halsteren of bezoek de middeleeuwse vestingstad Bergen op Zoom. Dat biedt tevens de perfecte gelegenheid voor bijvoorbeeld een verwendag met vriendinnen in Brabant.

Uitstekende faciliteiten voor een rustige vakantie

Op onze wintercamping in Brabant maakt u gebruik van vele faciliteiten. Zo beschikken we over ruime kampeerplekken, camperplaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Ook huurt u bij ons via ALLterVer een oldtimer waarmee u prachtige route kunt rijden. Als u gaat winterkamperen bij onze boer kunt u ook verblijven in een van de pipowagens. Hoe u ook gaat kamperen, met camper of tent, u blijft altijd warm met een vuurkorf of een kachel van onze wintercamping in Brabant.

Reserveer direct uw plek

Wilt u direct uw plek reserveren om te gaan winterkamperen bij de boer? Op de website reserveert u heel eenvoudig direct een plaats. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen. Heeft u op voorhand vragen? Dan belt u ons op het nummer 0165 307774 of 06 50577325.

Seizoenen

Zomerseizoen:
31 maart 2018 t/m 29 okt 2018
Winterseizoen:
29 okt 2018 t/m 31 maart 2019

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Camping Dassenplas